gaslozewoningen

Gratis informatie over duurzaam en gasloos wonen

Warmtepompen

Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw woning voorzien is van warm water en verwarming. Dit doet de warmtepomp op een groene manier. De energie wordt namelijk voor een groot deel uit een van de volgende drie bronnen onttrokken: de lucht, de grond (grondwater) en de zon. Er zijn verschillende warmtepompen die op het moment op de markt zijn. Dit zijn de hybride warmtepomp, lucht- water warmtepomp, ventilatie warmtepomp en de grondgebonden warmtepomp. Maar wat betaald u voor een warmtepomp? De prijs van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren . U kunt er al een krijgen vanaf 1900 euro en ze gaan tot wel 12.000 euro. U kunt vaak veel geld van de overheid krijgen bij de aanschaf van een warmtepomp!
  • Warmtepomp kopen Een warmtepomp zorgt ervoor dat jullie huis is voorzien van warm water en is verwarmd. Dit doen warmtepompen op een duurzame manier. Er zijn verschillende warmtepompen die op het moment op de markt zijn. Dit zijn de ventilatie warmtepomp, grondgebonden warmtepomp, lucht- water warmtepomp en de hybride warmtepomp. Hoeveel kost een warmtepomp? De prijs van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren . U kunt er al een krijgen vanaf 1900 euro en ze gaan tot wel 12.000 euro. U kunt vaak veel geld van de overheid krijgen bij de aanschaf van een warmtepomp!
  • Warmtepomp 2021 Een warmtepomp zorgt ervoor dat jouw huis voorzien is van warm tapwater en lekker warm is. Dit doet de warmtepomp op een milieuvriendelijke manier. Er zijn verschillende warmtepompen die op het moment op de markt zijn. Dit zijn de hybride warmtepomp, lucht- water warmtepomp, ventilatie warmtepomp en de grondgebonden warmtepomp. Maar wat betaald u voor een warmtepomp? De prijs van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren zoals de soort, hoeveelheid energie die hij op moet wekken, etc.. U kunt er al een krijgen vanaf 1900 euro en ze gaan tot wel 12.000 euro. Let wel op dat u subsidie kunt krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp!

Airconditioning

In steeds meer woningen. Er is niks lekkerder dan op een warme dag in de avond heerlijk te kunnen slapen in een koele slaapkamer . Maar ook verwarmen: alle airconditioners zijn tegenwoordig voorzien van een warmtepomp. Een groot deel van de energie halen zij uit de buitenlucht. Airconditioners zijn er in verschillende soorten en u kunt meerdere units combineneren op één buitenunit. Airco is simpelweg het conditioneren van lucht of dit nu verwarmen of koelen is. De unit trekt alle lucht uit de ruimte en zuigt de lucht als het ware door de wisselaar heen, waardoor deze verwarmd of gekoeld wordt.
  • Airconditioning gasloos wonen In steeds meer woningen. Er is niks lekkerder dan op een warme zomerdag 's avonds heerlijk te kunnen slapen in een koele slaapkamer . Maar ook verwarmen: alle airco's zijn vandaag de dag uitgevoerd als een warmtepomp. De meeste energie wordt iut de buitenlucht gehaald. Airconditioners zijn er in diverse soorten en u kunt meerdere units combineneren op 1 buiten-unit. Airco is simpelweg het conditioneren van lucht het kan hier gaan om koelen of verwarmen. De unit trekt alle lucht uit de ruimte en trekt de lucht simpel gezegd door de wisselaar heen, waardoor deze gekoeld of verwarmd wordt.
  • Single split airco Meer en meer huizen worden uitgerust met een airconditioning. Het is onwijs lekker om op een warme zomerdag ’s avonds heerlijk te kunnen slapen in een koele slaapkamer. Maar ook verwarmen: alle airco's zijn vandaag de dag uitgevoerd als een warmtepomp. Een groot deel van de energie halen zij uit de buitenlucht. Airconditioners zijn er in allerlei soorten en u kunt meerdere buitenunits combineneren op één buiten unit. Airconditioning is simpel gezegd het conditioneren van lucht of dit nou voor verwarmen of koelen is. De unit trekt alle lucht uit de ruimte en brengt de lucht als het ware door de wisselaar heen, waardoor deze opgewarmd of afgekoeld wordt.

Zonne energie

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met professionele parnters die u van geheel kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur noemen wij van gaslozewoningen dat. Een onafhankelijke energieadviseur houdt in: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw woonwensen. Hoe werkt zonne energie? De zon straalt een grote hoeveelheid energie en warmte richting de aarde. Deze energie kan men gebruiken om zonne energie te maken met zonnepanelen. De panelen kunt u ook gebruiken om warm water te maken. De straling die van de zon af komt is duurzaam en oneindig beschikbaar. Er komt bij het gebruik van zonne energie geen milieubelastende co2 vrij, hierom is zonne energie duurzaam.
  • Zonne-energie Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met professionele parnters die u van Begin tot eind kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur, zoals wij dat noemen. Een onafhankelijke energieadviseur wil zeggen: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw woonwensen. Hoe werkt energie van de zon eigenlijk? De zon straalt een grote hoeveelheid energie en warmte richting de aarde. Die straling kan men gebruiken om zonne-energie op te wekken met zonnepanelen. De panelen kunt u ook gebruiken om warm water te maken. De straling die van de zon af komt is duurzaam en oneindig beschikbaar. Er komt bij het gebruik van zonne energie geen milieubelastende co2 vrij, hierom is zonne energie duurzaam.

Isolatie

Bij ons werken we samen met professionele partners die u helemaal kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur, zoals wij dat noemen. Een proffesionele adviseur wil zeggen: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw wensen.
  • Isolatie Bij gasloze woningen werken wij samen met professionele partners die u begin tot eind kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur, zoals wij dat noemen. Een adviseur wil zeggen: De isolatie adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw persoonlijke behoeften.

Beste energie adviseurs

Bij gaslozewoningen.nl werken we samen met professionele energieadviseurs die voor u een energieadvies kunnen maken voor een duurzame woning en u van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke energieadviseur zoals wij dat noemen. Een onafhankelijk energieadviseur betekent: de adviseur verkoopt geen groene maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw woonwensen.
  • Energieadvies Bij gaslozewoningen.nl werken we samen met professionele energieadviseurs die voor u een energieadvies kunnen maken voor een milieubewuste woning en jullie van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke energieadviseur zoals wij dat noemen. Een onafhankelijk energieadviseur betekent: de energie adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw gepersonaliseerde plan dat perfect past bij uw woonwensen.